Nieuws


8 november 2015

We kunnen weer terugkijken op twee prachtige promsconcerten. Dankzij de tomeloze inzet van alle koorleden, orkestleden, de slagwerkgroep, het combo, de muzikale leiders, de technici, alle vrijwilligers, horecapersoneel, het bestuur, ehbo-ers en natuurlijk de sponsors, was de jubileumeditie van MierloProms wederom een bijzonder geslaagd evenement! Iedereen enorm bedankt!


7 november 2015

De vrijdagavondshow zit erop. De artiesten en het publiek kunnen  terugkijken op een weergaloos avondje muzikaal entertainment. Voor wie het festijn gemist heeft: er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de show van vanavond, zaterdag 7 november. Bestel ze via deze website, bij Multimate van Gogh of om half acht aan de zaal.


5 november 2015

In de indrukwekkende tot concertzaal omgebouwde sportzaal bereikt de spanning vanavond haar hoogtepunt: De generale repetitie!

Decor, licht, geluid, videoprojecties, muzikanten en zangtalenten, alles wordt tot in de finesses op elkaar afgestemd.


30 oktober 2015

Vanavond waren bestuursleden Angela de Groot en Wilfred Weijers te gast bij Studio040. Je kunt via de volgende link hun interview beluisteren.

http://www.studio040.nl/radio-gemist/1929-mierloproms.html


29 oktober 2015

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dus is het zaak de tent helemaal vol te krijgen tijdens de MierloProms. Wie wil er nu niet genieten van een prachtige show met o.a. de klanken van Joe Cocker, Paul Simon, Fats Domino, Christina Aguilera, Michael Bublé, Roy Orbinson, Joe Dolan, Marianne Rozenberger, de Village People, Michel Sardou, René Schuurmans, Emeli Sandé, Anita Meijer, Coldplay, Adele, Caro Emerald en U2.

Hoe voller de zaal, "hoe gezelliger". Dus 'LIKE' en 'DEEL' allen dit bericht en maak kans op VIJF vrijkaarten voor de vrijdagavond.

Vijf kaarten om zelf te gebruiken of om weg te geven! Wie wil dat nou niet?


15 oktober 2015

Speciaal voor de twee promsdagen heeft de chef van de keuken van Carlton De Brug een tweetal 3-gangen diners samengesteld.

Het restaurant van Carlton De Brug is op 6 en 7 november vanaf 17.00 uur geopend voor het Proms Diner.


Klik hier voor de menu samenstelling en reserverings informatie.


14 oktober 2015

In het kader van “Als je haar maar goed zit” heeft Nens Haarstudio toegezegd de kapsels en grime van onze solisten te gaan verzorgen tijdens MierloProms 2015. Namens ons allen: Bedankt Nens!


11 oktober 2015

Deze week weer flink gerepeteerd door alle deelnemers aan de Proms. Afgelopen weekend zelfs een tweedaagse repetitiesessie in ‘t Loesje, om de muzikale puntjes op de ‘i’ te zetten!


1 oktober 2015

De nieuwe posters en spandoeken zijn binnen. U zult ze vanaf vandaag overal tegenkomen in en rond ons muzikale dorp.


28 september 2015

Er is een videopagina aan de website toegevoegd. Hierop kunt u in 8 delen de MierloProms van 2012 helemaal bekijken. Leuk om terug te zien of als opwarmertje voor de proms van 2015. Veel kijkplezier!


26 september 2015

Op de homepage van deze website kunt u nu gebruikmaken van de Facebook ‘like’ button. U vindt hem direct boven het navigatiemenu.

Vandaag zijn ook de eerste online bestellingen binnen gekomen. Super! En vergeet niet: Goed voorbeeld doet goed volgen!


25 september 2015

De website is geactualiseerd. Vanaf vandaag is het mogelijk uw tickets voor 6 en 7 november via de website te bestellen.

Via de bestelbutton komt u in de bestelmodule waar u kunt selecteren of u zitplaatsen, sta-plaatsen of tribune(zit-)plaatsen wilt hebben en het gewenste aantal van elk. Hierna wordt u automatisch naar het iDeal betaalsysteem geleid.


24 september 2015

Omdat de social media volledig in ons leven zijn geïntegreerd zullen we voor de vermelding van de meest actuele nieuwtjes duchtig gebruik maken van Facebook. Houd onze facebookpagina dus regelmatig in de gaten.

Uiteraard worden alle belangrijke nieuwsfeiten ook vermeld op deze website. Kom hier dus gerust regelmatig een kijkje nemen.

 HomeHome.htmlHome.htmlshapeimage_1_link_0
 Nieuwsshapeimage_2_link_0
 Stichting MMHStichting_MMH.htmlStichting_MMH.htmlshapeimage_3_link_0
 SponsoringSponsors.htmlSponsors.htmlshapeimage_4_link_0
 Tickets bestellenhttp://mierloproms.mefon.nl/http://mierloproms.mefon.nl/shapeimage_5_link_0
 ContactContactpagina.htmlContactpagina.htmlshapeimage_6_link_0
 Video’sVideos.htmlVideos.htmlshapeimage_7_link_0